INGAL#01: Screenprint & Vinyl
CURATOR#01: Vincent Uilenbroek - (Studio Onvervalst)

(NL) Duik in het nieuw jaar abstract: met high-end silkscreens.

Op 5 januari presenteert Studio Onvervalst een instore art show bij Zwart Goud Amsterdam. Te zien en te koop zijn een selectie zeefdrukken in edities, multiples en unieke werken van de volgende kunstenaars: Rob Bouwman, Koen Delaere en Peter Fengler Fotografie, Geertje van de Kamp, Sander Reijgers en Vincent Uilenbroek.

(EN) Dive into 2018 an abstract way as we kick-off our first
in-store gallery w/ the exposition of high-end silkscreen prints curated by Studio Onvervalst. You will walk into the exhibition thorough the transformed Zwart Goud and be able to purchase the works of above tagged artists.

Music selection Strange Boutique

Gratis beperkte toegang / Free limited entrance.